fbpx

O campanie Adviser Cont Expert în parteneriat cu Start-up.ro

Completează formularul pentru a te înscrie în concurs și a avea șansa de a câștiga un pachet complet de servicii de contabilitate, GRATUIT, timp de 6 luni

Sunt de acord cu Politica de confidențialitate și îmi dau acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. https://www.advisercontexpert.ro/politica-de-confidentialitate/

Știm ce înseamnă zbuciumul unui antreprenor la început de drum

De acolo am pornit și noi.

De acest început, Ioana Ionescu, fondatoarea Adviser Cont Expert, își amintește constant, cu toate greutățile întâmpinate în urmă cu 15 ani.

În vremuri în care predomină incertitudinea și lipsa predictibilității, consultanța financiar-contabilă de calitate, poate face diferența în evoluția pozitivă a unui start-up.

.

Am dorit să dăm șansa unui antreprenor la început de drum să beneficieze de servicii financiar-contabile adaptate la nevoile sale, timp de 6 luni, asigurate de către echipa Adviser Cont Expert fără costuri.

.

.

NOI SUSȚINEM SUPEREROII!

Servicii de contabilitate complete și consultanță financiară pentru 6 luni, fără costuri.

PREMIU

Antreprenorul care va convinge juriul va câștiga un pachet complet de servicii de contabilitate și consultanță financiară pentru 6 luni, în valoare de 6000 RON.

Premiul va fi acordat de Ioana Ionescu, Adviser Cont Expert, iar jurizarea va fi făcută împreună cu echipa Start-up.ro.

Supereroii noștri

Albert Laurențiu, Move IT

Anita Panait, Brandelligence

Iancu Boeriu, Center Strategy

Cristina Huzum, Travel Art House

Ramona Gril, Cipa România

Victorino Dutu, Vic Holding

Cristina Zahiu, Digitel Prest