fbpx

Despre Noi

Oferim consultanță financiară și servicii contabile complete

Adviser Cont Expert a fost fondată în urmă cu 7 ani și este membră a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România. Echipa noastră este formată din specialiști pasionați, cu expertiză în domeniul financiar-contabil, pentru care nevoile partenerilor sunt prioritare. Unul dintre avantajele nete este că, urmare a experienței acumulate în peste 25 de ani de activitate, am reușit să ne adaptăm la particularitățile diferitelor tipuri de business, precum și să identificăm un mod de comunicare eficient și cu impact pozitiv asupra rezultatelor clienților noștri.

Identificăm soluții financiar-contabile personalizate pentru fiecare partener și monitorizăm permanent modificările legislative, astfel încât să oferim servicii precise și profesionale.

Eficientizăm costurile
companiei tale

Inovăm constant și căutăm cele mai bune soluții pentru eficientizarea afacerii tale și pentru reducerea taxelor, ținând cont de legislația în vigoare.

Serviciile noastre

În spatele unui business de succes se află mereu o firmă de contabilitate cu expertiză, asumată și focusată pe sprijinirea partenerului pentru a-și îndeplini obiectivele de business.

Implicare
Transparență
Eficientizare
Etică

Echipa noastră

Suntem o echipă omogenă, formată din specialiști dedicați și prompți. Suntem oameni echilibrați, pasionați și pregătiți profesional pentru a te ajuta să îți scalezi afacerea și să îi poți crește profitabilitatea.

Contabilitate

Responsabil Protecția Datelor

Sorin Tacina

Contabilitate

Economist

Cristian Stănescu

Contabilitate

Economist

Ana Totu

Contabilitate

Economist

Laura Stan

Partenerii Noștri

Pregătirea profesională continuă şi experienţa acumulată în timp şi în medii de afaceri dintre cele mai diverse, a determinat o colaborare fructuoasă şi de lungă durată cu toţi clienţii.